Kulutusjuhla

Ruokamessujen rohmuperseet

Jenni hämmästelee messujen ahmatteja: ”Oletteko muuten ruokamessuilla törmänneet rohmuporsaaseen, joka kiertää järjestelmällisesti ständit ja kahmii suuhunsa mekaanisesti kaikkea tarjolla olevaa, eikä osoita mitään kiinnostusta näytteilleasettajiin? Tarkoitus on selvästi täyttää maha ilmaisilla näytteillä. Parhaassa tapauksessa rohmuporsas kouraisevat annoksensa niin, että onnistuvat lääppimään kaikkia tarjottimella olevia leipäkuutioita. Teki mieli napauttaa näpeille.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Sama kokemus mulla ihan missä tahansa messuilla. Itse olen jonkun kerran seisonut ständin takana, ja ihmetellyt näitä messujen ahmatteja. Aikuiset ihmiset rohmuavat kourakaupalla karkkeja tai kyniä tai mitä ständillä nyt onkin tarjolla ilman minkäänlaista kiinnostusta itse asiaan. Ymmärrän vielä jotenkin muutaman karkin tai kynän, mutta en rohmuamista joka ständiltä. Häpeäisiävät edes.