Kulutusjuhla

Verkkokaupan vastaveto Stockalle ja haastetta Hullutteluun

Verkkokauppa ilmoittaa nettisivuillaan:

”Nyt kaikki Stockmannin Hullujen Päivien tarjoustuotteet meiltä vieläkin edullisemmin tämän viikon ajan – hinnat voimassa heti!”

Mielenkiintoinen vastaveto keltaisten kassien ostohulinaan! (via Jahapaula Jaikussa)

Hullut päivät saavat tietysti kuluttavia blogaajia heräämään. Nei laittoi liikkeelle haasteen, joka kuuluu seuraavasti:

”Päätän, että jos ja kun taas päädyn Hulluille Päiville, harkitsen joka ostosta. Vaikka muut lappaisivat kamaa kärryyn miten tahansa nopealla syötöllä, aion joka jutun kohdalla oikeasti miettiä, onko kyse sellaisesta vaatteesta tai tavarasta, joka oikeasti ilahduttaa itseäni tai lahjan saajaa, ja jolle on käyttöä pidempään. Parasta olisi tietenkin jättää ostosreissu katselun tasolle, mutta joskus jotain oikeasti tarpeellista ja laadukasta löytyy edullisesti.”


3 Comments

  1. “Nyt kaikki Stockmannin Hullujen Päivien tarjoustuotteet meiltä vieläkin edullisemmin tämän viikon ajan – hinnat voimassa heti!”

    Aika raju lupaus tuo ”kaikki”.

  2. Tähän haasteeseen vastaaminen on helppoa, koska lähin Stocka on Tampereella 🙂 Mutta eikös tuosta Lupaan Harkita joka ostosta -jutusta voisi tehdä pysyvämmänkin kampanjan näin ilmastomuutoksen ja Itämeren ollessa ilmassa? Joka blogiin vain keltainen kummitus, vai pitäisikö olion väri vaihtaa ettei tulisi sanomista?

  3. Sennheiserin CX 300 nappikuulokkeet Hulluilla Päivillä 29,90, tuolla näyttää maksavan euron vähemmän, mutta kun postikulut heittäa siihen päälle. Minimissään 3.80, niin ei tarvitse miettiä kahta kertaa käynkö noutamassa nuo Turun keskustasta, vai tilaanko kotiin.