Varo vaan -blogissa arvostetaan helpookäyttöistä perusihorasvatuubia: ”Havaintojeni mukaan enenevässä määrin rasvat pakataan nykyisin putkilohin, joissa on tommonen vanteenomainen suukappale, kuten kuvan Vichy-törpössä [voide sinänsä ihan kelpokamaa, vaikka tyyriinpuoleista].

Pakkaustyyppi on äärimmäisen ikävä käyttää siinä vaiheessa, kun salva alkaa olla vähissä. Vannehärdellisysteemi estää putkilon tarkan tyhjennyksen [sitä ei saa irti] ja jo hyvissä ajoin ennen viimeisiä rasvapurskahduksia alkaa jännitystä aamutoimiin tuottava holtiton ruiskahtelu, jossa voidesuihkelot päätyvät mihin sattuu tai nuukahtavat pakkauksen korkkiosaan. Uuh, miten arkea ahdistavaa säätöä onkaan kaapia lotioneja parketilta!

Perinteinen malli on parempi. Notkean nokan saa rutattua viimeiseen pisaraan.” (Mari Koo)