Kulutusjuhla

Löytyykö divareista äänikirjoja?

Taijamai kaipaa edullisia äänikirjoja: ”Nyt äsken näin viimein, ensi kertaa konsaan, äänikirjoja alennuksessa! Suomalaisessa tapahtui tämä, ja siellä oli kai kolme äänikirjaa alennuksessa 12 euroa kappale. 12 euroa olen valmis sellaisesta maksamaan. Ostin siis äkkiä niistä kolmesta sen (Kaari Utrion) joka motivoi, ja tänään kävin ensimmäistä kertaa testaamassa teoriaa kävelyllä. Ja kyllä! Kirjaa kuunnellessa jaksoin vaivatta kävellä ympäriinsä vaikka kuinka, ja tapahtuu vieläpä se bonus, että tahdon mennä heti huomenna taas kävelylle, että kirja jatkuisi.
Nyt tärkeä avunhuuto kansakunnalle: tiedättekö divareita, joissa myydään äänikirjoja käytettyinä, edullisesti? Joo? Jos ette tiedä, voitteko perustaa sellaisen? Joo?
” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Kirjastosta minä lainaan, loistava palvelu!

  2. Suomessa asuessa (siis vielä tänä kesänä) meidän kirjastossa oli tuskaisen huono valikoima äänikirjoja. Minä hankin omani huutonetistä.

  3. Itseasiassa kirjaston valikoima on varsin laaja, mutta hyvin lainattua eli hyllystä ei löydy. Varaamall alöytyy kyllä.