Kulutusjuhla

Tököttihankinnat tarkkaan harkintaan

Tiia on turhaantunut kosmetiikkatuotteittensa määrään: ”Mitä tästä opimme? Mun kohdalla lähinnä sen, että tollasia kaikenmaailman purnukoita ei vaan yksinkertasesti tule käytettyä! Ainakaan ajoissa.. Ja koska tympäsee nyt aika huolella (sekä raha- että jätemielessä) ajatus siitä, että on tullut osteltua kaikenlaista vaan kaappiin vanhenemaan, olen päättänyt että noille tököteille ei tule seuraajia! Olen saanut muutenkin tarpeekseni kaikenmaailman hömppävoiteista.  – – – Huulikiillot ja -punat ovat muuten yks heikkouteni, niitä tulee hamstrailtua kaikenmaailman sävyjä ja erilaisia glittereitä ja eihän niitä millään kerkiä kaikkia sitte ajoissa käyttää.. Pitäis kyllä nyt tosissaan rajottaa myös turhien meikkien hankkimista.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Yrjö ainakin lähestyy parhaansa mukaan ekologiaa eli on pieniä kokeilupakkauksia, sitten isompia täyttöpakkauksia jne. Lisäksi Yrjö on suht. kunnollinen ostospaikka. Minusta. Moni on eri mieltä. Itse ostan sieltä kaikki. Täyttöpullot on jättebra. Samoin se, ettei muovikassia saa. Sieltä voi ostaa ostoskassin, jos ehd. tarvii. Mutta eikö nyt jokaisella ole tilaa pussissaan pienelle härpäkkeelle….. lisää sepityksiäkin saa, jos haluaa. Suositan kuitenkin Yves Rocher.