Kulutusjuhla

Laadukkaita, tuoksuttomia hiustuotteita?

Anu kaipaa vinkkejä tuoksuttomista hiustuotteista: ”Tuoksuttomia ihovoiteita, dödöjä ja saippuoita on siis olemassa, valinnanvaraakin löytyy ja olen onnistunut poimimaan niiden seasta mieleiseni. Mutta mistähän ihmeestä löytäisin tuoksuttomia hiustuotteita? Niiden pitäisi vielä olla laadukkaita, toimia niinkuin lupaavat eiväkä ne saisi kerääntyä hiuksiin ja litistää niitä. Jos niitä jostain kiven alta sattuisikin löytymään, seuraavana ongelmana on se, etten enää viitsisi ostaa viittäkymmentä purkkia hylätäkseni niistä 49 siksi, etteivät ne täytä niuhoja laatukriteereitäni. Olen tehnyt sen tarpeeksi monta kertaa meikkien, kosmetiikan sun muun kanssa enkä enää jaksaisi. Ja koska laatutuotteiden hinnat kuitenkin ovat korkeita elleivät holtittomia, en haluaisi tuhlata kaikkia rahojani kokeiluihin.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Kalliita, mutta laadukkaita ovat ainakin System 4 -sarjan hiustenhoitotuotteet. Niitä saa joistakin kampaamoista, Helsingissä ainakin Salon Sensitivestä.

  2. Ainakin Hairstorella on: http://www.hairstore.fi/webstore/handlers/main.php?maingroup_id=1&subgroup_id=278

    Ja Cutrinilla on näköjään hajusteeton tuotesarja, jolle on myönnetty Allergiatunnus: http://www.allergia.com/index.phtml?s=653

    Ps. Kannattaa googlettaa hajusteeton shampoo 😉