Kulutusjuhlijat päättivät suunnata katsomaan What would Jesus buy? -elokuvan Suomen ensi-iltaan ensi keskiviikkona (19. päivä) Kiasma-teatteriin klo 18. Ja kutsumme muita blogin seuraajia mukaan!

Komediallinen dokumentti siis kritisoi kulutusyhteiskuntaamme, mutta ei ryppyotsaisesti. Leffan ovat tehneet Rob Van Alkemaden ja Morgan ”Super Size Me” Spurlock. Koska kyseessä on Lens Politica-festivaalien avajaisnäytös, niin siellä ovat myös vieraina ohjaaja Rob Van Alkemade, elokuvan päähenkilö Reverend Billy ja Savitri D. Elokuva sopii mainiosti vuoden suurimman kulutustapahtuman eli joulun alusaikaan.

Tahdotko liittyä joukkoon? Leffan normaalihinta on 6 euroa, mutta Kulutusjuhlan jäseniksi liittyvät eli jäsenlomakkeen täyttäneet pääsevät vitosella. Mukaan voi tietysti ilmoittautua ilman jäsenyyttäkin.

Ilmoittaudu Mari Koistiselle (mariPISTEkoistinen(at)gmailPISTEcom) viimeistään huomenna lauantaina klo 22 (ja täytä myös jäsenlomake tähän mennessä, mikäli mielit mukaan jäsenhintaan). Liput varataan Kiasma-teatterista sunnuntaina. Ilmoittautuneet saavat tämän jälkeen sähköpostin ja ohjeet leffalipun maksamista varten.

Leffa on itse asiassa Kulutusjuhlassakin mainittu sen valmistuttua viime vuonna.

Tervetuloa ihmettelemään kulutuksen hämmästyttävää elokuvallista maailmaa!