Kulutusjuhla

Kulutusjuhla-yhdistys mediassa

Kulutusjuhlan yhdistystoiminnan aloittaminen on huomioitu mm. IT-Viikossa, Digitodayssa, HS:n Hinta ja laatu -sivuilla sekä Ilkassa. Yhdistykseen liittyviä linkkejä, kuten näitä median julkaisemia juttuja, kerätään Delicious-palveluun tagilla ”yhdistys”.

Muistakaahan myös Kulutusjuhlan Facebook-ryhmä ja tietysti mahdollisuus liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jokainen jäsen on tärkeä, jotta saamme kuluttajien nettimeininkiä vielä paremmin esiin. Tietysti myös jokainen blogin lukija, kommentoija tai vaikka blogiin linkkaava on osaltaan tekemässä Kulutusjuhlasta entistäkin vaikuttavampaa ja laajemmin kokemuksia jakavaa. Kiitos siitä kaikille!

Teemu Lampisen tekemä juttu Ilkassa 24.11.2008

3 Comments

  1. Kertokaa, miten ton jutun voi lukea. Kuvat on kaikki pienitekstisiä, en löydä Ilkan sivulta searchia.

  2. Ei sitä kai netissä olekaan. Pistän sulle sähköpostilla isomman kuvan, latasin oman otokseni tuonne Flickriin kiireessä ja aika pienenä, kun en aatellut, että sen lukeminen niin suuresti kaikkia kiinnostaisi 🙂