Kulutusjuhla ry:n syyskokous sekä pikkujoulut pidettiin jo marraskuun lopulla, ja siellä hyväksyttiin myös yhdistyksen toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2009 (pdf). Nämä nyt siis tällä tavoin kaikille tiedoksi.

Kulutusjuhla ry:n hallitukseen vuodelle 2009 päätyivät valituksi kuvassa näkyvät (Eko-)Matti Koistinen (vas.), Juuso Janhunen, allerkirjoittanut ja Ilkka Rinne. Lisäksi hallitukseen valittiin Sanna Karvinen.

Jäseneksi saa edelleen liittyä mieluusti: maksaa siis kympin vuodessa ja sen kautta tuet tämän blogin olemassaoloa ja kehittymistä yhä paremmaksi kuluttajien nettiäänitorveksi! Suunnitteilla on myös tapahtumia ensi vuodelle eli poistumista pelkästä nettiympäristöstä.

Jos olet jo jäsenhakemuksen täyttänyt ja mielestäsi myös jäsenmaksun maksanut, niin otathan yhteyttä vaikka sähköpostilla minuun. Muutama jäsenhakemus nimittäin roikkuu hyväksymättä maksamattomuuden vuoksi.