Viime viikolla Sedis kommentoi ruuan hintaa:

”Kaupassa on nyt verrattain edullista lihaa, possua ja nautaa. Syksyn teurastushintoja, kai. Ja kinkun oston odotustunnelmissa hinnat ovat laskeneet. Naudan sisäfileestä näemmä verotetaan lehtimainoksen mukaan 30 euroa kilolta, mutta hyvä kokki tekee halvemmastakin (alle 7 euroa kilo) maittavaa.

Kinkkua saa luulla alle neljän euron kilo, luuttomana menee vitoseen. Pakastimeen voi panna toisen ja kolmannenkin kinkun jos luulee kestävänsä yksipuolista ruokavaliota eikä kihti uhkaa.

Sanon silti, että on hullua olla syömättä lihaa juuri nyt.”

Halo Efekti on koonnut linkkejä otsikolla ”Näin meitä myrkytetään” (kuten nyt esillä oleva irlantilaisen sianlihan dioksiinilöydöt) ja toteaa:

”ALKAA LÄHETÄ LOPPUAAN MEIKÄLÄISEN LIHANSYÖNTI. FINAALI NÄYTTÄÄ HÄÄMÖTTÄVÄN VÄISTÄMÄTTÄ EDESSÄ. Vähennetty jo on muutamaan viikkoannokseen, mutta jatkuvasti ilmenee uutta tietoa mikä tukee kasvissyöntiä.”