Kulutusjuhla

”Tässä tilinumero, maksa kun joudat!”

Jazmanaut kiittelee joustavaa pyöräkaupan myyjää: ”Noh pyöräkauppiaallahan ei kortinluku onnistunutkaan, joten tämä herrasmieshän ratkaisi asian sillä, että löi tilinumeronsa lapulle ja pyysi maksamaan sen neljäkymppiä sinne, kunhan joutaisin.
Mykistävää ihmisyyttä moinen tänäpäivänä!
” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Toisinaan näitä ihmisiä on! Eräänä päivänä tulin taksilla kustannuspaikalle, eikä Electron toiminut vaikka olisi pitänyt toimia. Myös läheinen pankkiautomaatti oli pimeänä. Taksikuski antoi tilinumeronsa ja sanoi, että maksa kun pääset toimistolle ja pane tekstari perään. Tosi kilttiä.

    Harmitti vain, että en tajunnut että minulla on ihan hyvä nettikelpoinen kännykkä, jolla olisin kädenkäänteessä voinut suorittaa pankkitilitransaktion ihan siinä kuskin viekussakin.