Kulutusjuhla

Jakorimpsu ja säikkeittäinen kommentointi uutuuksina Kulutusjuhlaan

Tänään alkuillasta tehdyn koneiston päivityksen myötä Kulutusjuhlan lukijoille on nyt tarjolla muutamia uusia toimintoja.

Kunkin kirjoituksen lopussa on tästä lähtien lista kuvakkeita, joita klikkaamalla kyseisen kirjoituksen voi jakaa erilaisten sosiaalisten verkkopalvelujen, kuten Facebookin, Diggin ja Deliciousin välityksellä muille asiasta kiinnostuneille. Samasta rimpsusta löytyy myös mm. kuvake kyseisten kirjoituksen osoitteen lähettämisestä sähköpostitse. Kyseiset kuvakkeet on sijoitettu myös syötteinä tarjottavien kirjoitusten loppuun, joten Kulutusjuhlaa syötteinä seuraavat pääsevät hekin osallisiksi uudesta jakomahdollisuudesta. Käyttäkää ihmeessä linkkejä, kun löydätte omasta mielestänne kiinnostavaa sisältöä: näin parhaat sisällöt nousevat esille ja Kulutusjuhlakin kenties saa uusia lukijoita ja aktiivisia kommentoijia.

Toinen suurempi uudistus liittyy kommentointiin: Lukijat voivat nyt kohdistaa kommenttinsa helpommin johonkin edeltävään kommenttiin kunkin kommentin lopussa olevan vastaus-linkin avulla. Kommenttilistasta tulee tällöin säikeittäinen hieman samaan tapaan kuin useimmilla keskustelufoorumeilla. Tasojen, eli sisäkkäisesti toisiinsa viittaavien kommenttien määrä, on rajoitettu ainakin alustavasti viiteen.

Kuten aiemminkin, joitakin virhetoimintoja tai kummallisuuksia saattaa esiintyä parin seuraavan päivän aikana; Ilmoitathan, jos huomaat tai epäilet tällaista.

2 Comments

  1. Kivat uudistukset. Ekaa kertaa kuulin Diggistä ja Deliciousista.
    Hyvää Uutta Vuotta 🙂

  2. Hienoa Ilkka! Yksi pikku kommentti kuitenkin noista jakonappuloista. Näin kännykällä selatessa ne näkyvät ainakin minulla allekkain, olisi kivempi jos olisivat vierekkäin.