Matti Lintulahti suosittelee ylikuluttamiseen havahtumiseksi: ”Iltakatselin uutisten asemasta Facebookin kaverin kautta saamani Annien Leonardin Story of Stuffe-videoesseen maailmantalouden nykytilasta ja muutoksen välttämättömyydestä kohti kestävää taloudellista kiertoa. 20 minuuttia journalistista kärjistystä, joka kannattaa katsoa – ja ajatella. Sattumalta luin myös tänään illalla uusimman Economist-lehden ja sen meren ekosysteemiä ja liiallista hyödyntämistä & tuhoamista & ratkaisukeinoja käsittelevän erikoisraportin, joka käsittelee Story of Stuffin tapaan samaa asiaa yhden maapallon osan, meren, kautta. Videoesseen ja journalistisen raportin viesti on selkeä: Tavaroiden ja sitä kautta luonnonvarojen ylikuluttaminen on tie, joka vie katastrofiin. Nyt tarvitaan muutosta, ja ennen kaikkea tahtoa, sillä suurin osa muutosten vaatimasta tiedosta, teknologiasta ja poliittisista välineistä on jo olemassa.” (Mari Koo)