Marjut hankki kynänpidikkeen: ”Vähän ennen joulua ennätin Ordning&Redaan, ruotsalaislähtöiseen, Suomessa vielä pieneen paperikauppaketjuun, jonka soma liike sijaitsee Helsingissä Kluuvin kauppakeskuksessa, ja joka on kyllä kovastikin wow ainakin minun mielestäni. Sieltä löysin tarve-esineen, jota en edes koskaan ollut hoksannut tarvitsevani, ja nyt en enää osaisi olla ilman sitä. Se on tuossa kuvassa: kynäpidike.

Jos olet samanlainen keskiverto mustekynänkäyttäjä kuin minä, niin katkaiset kynistä niiden omat pidikkeet noin kahden viikon sisällä käyttöönotosta, mikä sen jälkeen vaikeuttaa huomattavasti kynän mukana pitämistä. Yleensä kynä onkin sitten jossain taskunpohjalla, hukassa tai matkalle tipahtanut. Vaan eipä ole enää! Nyt se on siististi ja kätevästi omassa pidikkeessään, ja pidike on kiinni lehtiön kannessa. Toimii.” (Mari Koo)