Nuunis hämmästelee kosmetiikan termistöä: ”Max Factor oli kuitenkin nimennyt ripsarinsa lupaavasti False Lash Effectiksi, ja tästä syystä päädyinkin ostamaan sen. Ekassa käytössä huomasin jo, että nyt on käsissä hyvää shittiä, mutta vilkaistessani itse putkiloa, huomasin hyvin häkellyttävän tekstin. Natural look? Hei mietitään nyt yhdessä; tekoripsimäisyys ei ole luonnollista. Ei ole mahdollista, että ripset ovat samaan aikaan luonnolliset ja tekoripsimäiset. Toinen asia, joka oli ajaa mut hulluuteen, oli hiusvärien sävyjen nimeäminen. Kaikki hiuksiaan vaaleiksi värjänneet tietävät, että blondissa on kaksi pääsävyä: kulta ja tuhka. Kulta on naamiosana keltaiselle, siis lämpöinen hunajainen kullansävy. Tuhka puolestaan nimensä mukaisesti taittaa harmaaseen, eikä ole missään nimessä keltainen. Niinpä olin seota, kun yksi väri oli nimetty kultatuhkaksi. Sehän ei kerro yhtään mitään, eikä ole edes olemassa, koska ei voi olla samaan aikaan kulta ja tuhka, niinkuin ei mustakaan voi olla valkoinen, puhumattakaan siitä, ettei vihreä ole sininen.” (Mari Koo)