Kulutusjuhla

Tamperelaista nerokkuutta

Muutin juuri Tampereelle ja kuten aina asuin kuntaa vaihtaessa pitää hommailla monenlaista härpäkettä tyyliin matka- ja kirjastokortti. Tampereelle nämä kaksi saa samaan korttiin! Nerokasta! Samalla kortilla voi vielä maksaa uimahallissakin. Ja sitten vielä väitetään, ettei kunnalliset palveluntuottajat voi olla tehokkaita.

Lompakko on jo muutenkin niin täynnä kortteja, että olen todella iloinen että niitä saa sentään vähän vähennettyä. Paljohan on puhuttu siitä miten kortit alkavat yhdistymään, mutta aika vähän asian tiimoilta on vielä tapahtunut. Tämä matka- ja kirjastokortti on ensimmäinen todella käyttökelpoinen sovellus joka minulla on tullut vastaan.

5 Comments

  1. Kun tuohon korttiin vielä saisi latausmahdollisuuden verkkopankin kautta. Valitettavasti kaikki tieto on tuolla kortilla, niin se ei onnistu. Älä siis hukkaa sitä.

  2. Eko-Matti

    Joo, tuosta hukkaamisesta varoitettiin korttia hankkiessani. Kummallista ettei korteista jää mitään tietoja rekisteriin vaan kortin hukattuaan pitää käyttäjältä löytyä kortin numerot ja muut tiedot.

  3. Latausominaisuus netin kautta on tietääkseni tulossa, kai jo tänä vuonna. Sitä kyllä odotan kun kuuta nousevaa. 🙂

  4. Ooh, toihan on loistavaa! Innolla odotan, että kortit yhdistyisivät täällä Espoossakin.

  5. Vielä parempi olisi jos latausominaisuuden sijaan olisi mahdollista hankkia optiona matkakortti jossa pelaisi suoravelotus suoraan tililtä jolloin ei tarvitsisi edes pitää huolta siitä muistaako sitä läpyskää ladata ja milloin…

1 Pingback

  1. www.blogispotti.fi