Kulutusjuhla

Muistutus: Kulutusjuhlan keskustelutilaisuus tänään klo 19

Tänään Kulutusjuhla kokoontuu juttelemaan ihan naamakkain aiheesta ”Kuluttajat, yritykset ja nettikeskutelut” Punavuoren Ahvenen kabinettiin klo 19. Tervetuloa kaikki!

Tilaisuudesta tulee  reaaliaikaista raportointia sekä toivottavasti myös elävää kuvaa nettiin. Päivitän tätä tekstiä, kunhan linkit näihin ovat selvillä.

Etäseuraajien kommentit ovat tietysti tervetulleita. Yritetään seurata myös tämän tekstin kommenttipalstaa sillä silmällä, että mahdolliset tännekin tulevat kysymykset saataisiin ratkaistua paikanpäällä.

Lisäys tilaisuuden jälkeen:
Kiitokset mukana olleille, niin fyysisesti paikalla kuin netin yli! Keskustelu ei ehkä ollut ihan ”ruohonjuuritason kuluttajuutta”, vaan bisneshenkisempää.

Suvikon liveraportti luettevissa Qaikussa. Nettistriimit tallensi Kitti, eli elävää kuvaa ykkösosuus ja kakkosvaihe. Kommentointia aiheen tiimoilta voi jatkaa Qaikussa tai sitten täällä (Qaiku lienee luontevin, joten kannattaa kirjautua sinne).

Seuraava Kulutusjuhlan tilaisuus järjestettäneen uudesta tekemisestä ja uudesta aiheesta.

1 Comment

  1. Juuri kävin heittämässä johonkin googlettamaani suomi24-keskusteluun jatkoksi oman sapekkaan kommenttini, kun nimeltämainitsemattoman yrityksen auto meinasi ajaa päälleni. Sitten lähdin etsimään palvelua, johon kerättäisiin asiakkaiden arvosanoja ja kommentteja yrityksistä. Ei löydy tällaista avautumispaikkaa. Kyllä tämä linnakundin näköinen asfalttisoturi auton ratissa olisi ansainnut työnantajalleen haukut uskottavammassakin paikassa kuin suomi24.