Kulutusjuhla

Väärää kohderyhmää pyörälliselle kauppakassille

Kaura haaveilee kuljetuskärryistä: Haluaisin hankkia sellaisen mummosegmentille kaupattavan pyörällisen kauppakassin, mutta segmentti kun on mikä on, kuosit eivät ota miellyttääkseen ylikypsymätöntä silmääni. Olen alkanut yhä synkeämmin inhota taakkojen kanniskelua (vaikka minulla on kohtalaisesti voimaakin, luulisin), koska haluan kävellä vapaasti ja heiluttaa ainakin yhtä kättä vapaasti. Ehkä ostan mustan ja liimailen siihen tarroja, ompelen merkkejä ja kiinnitän nappeja? Siinä kulkevat videokameralaukku ja läppäripussukka ihanasti selkää rääkkäämättä. Saan kävellä niin paljon kuin hutsittaa ja minuahan hutsittaa.

Juteltuani kaupungissa vierailevan sarjisopen kanssa lounaalla aloin myös miettiä, miten koiraa voisi kuskata fillarilla. Ideoita? Yksi kamuni tapasi käydä pyörälenkillä koira korissa, mutta se oli hyvin pieni koira. Itse en ole vieläkään saanut hankituksi Tosikoisen-kuljetuskärryä, vaikka haluaisin ihan kamalasti. Kun ei kukaan ole kotio tullut myömään sopivaa ja kivaa.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Hyvä vaihtoehto voi olla myös fillarilaukut. Minulla on kulkenut vaikka mitä kahdessa Ortliebin laukussa. Ja ne saa nopeasti napattua mukaan kun hyppää pyörän selästä pois. Aivan loistavat vehkeet!