Kulutusjuhla

Äitienpäivä ja lahjat

Jams muistuttaa lähestyvästä äitienpäivästä lahjavinkkien kera: ”- – – millaisia ideoita olette edellisinä vuosina käyttäneet? Monikaan äiti ei varmastikaan halua kattilaa tai jotain muuta keittiöorjuuden välinettä, ellei erikseen sellaista ole toivonut, mutta se ei estä ruokaan liittyviä hemmottelulahjoja antamasta .” Jamsin idealistalta löytyy mm. herkkukoria, äidille kokkaamista tai äidin viemistä retkelle. (Mari Koo)

4 Comments

  1. Arnoldsin munkit olis ihan parhautta! Taidan toivoa niitä 😀

  2. En ole koskaan saanut mitään (kerran pakollisen tarhassa tehdyn kortin), en odotakaan mitään. En myöskään itse anna mitään.

  3. Äitini on omasta toiveestaan jo vuosia saanut äitienpäivänä kaksi isoa kesäkukka-amppelia. Yksi molemmilta lapsilta. Niistä on iloa syksyyn asti. Äitini on sen verran pihi ettei itse raaskisi sellaisia ostaa, vaikka niistä kovasti pitääkin.

  4. Hei

    Muutama vuosi sitten postin äidilleni (silloin n 65v) merrel-sandaalit, jotka alkujärkytyksen jälkeen ovat olleet hitti. Hyvät kävellä, paremmmat kuin mitkään mummo-kengät. Samoin Marimekon raitapaita on ollut käytössä. Viime vuonna hankin Haltin kokoonmenevät kevyen repun (n 20e) koska äitini matkustaa paljon. Myös Omronin laadukas askelmittari on ollut käytössä vuosia.

    Nuorekkaat lahjat ovat sellaisia joita äiti ei ehkä itse ostaisi mutta on käyttänyt mielellään.