Minttu vertaili muutamien lentokenttien tax free -myymälöiden kosmetiikkatuotteiden hintoja ja normaalihintaa, jolla saman tuotteen saa Tukholmasta. ”Otin vertailuun mukaan muutamia suosittuja perustuotteita, joita arvelin löytyvän kaikilta kansainvälisiltä kentiltä. Yllätyksekseni Kanebon 38 -macara oli saatavilla vain Pohjoismaissa. Mistäköhän tuo johtunee? Muut ”ostoskorin” tuotteet ovat: Eight Hour Cream (Elisabeth Ardén), All About Eyes (Clinique), Juicy Tubes (Lancome), Infusion D’Iris (Prada) ja Touche Éclat (YSL). Kaikki hinnat on muutettu euroiksi Forexin tämän päivän kurssilla.” [- – -] ”Sen tarkempia excel-ajoja tekemättä näkee selvästi, että keskittämällä kosmetiikkaostokset Tax Free -myymälöihin voi tosiaan säästää pitkän pennin. Heathrown kenttä näyttäisi tämän otoksen perusteella olevan selkeästi edullisin, vaikka 8Hour Cream onkin huippuedullinen Singaporen kentällä. Yllättävän halvalla irtoaa kosmetiikka myös Arlandan kentältä, vaikka olen aina pitänyt sitä hiukan kalliina…” (Mari Koo)