Kulutusjuhla-blogi viettää kesällä hiljaisempia aikoja, kuten tietysti tuntuu tekevän suuri osa Suomesta. Mutta toki kesälläkin kulutetaan: ostin eilen kirpputoriltani ruotsalaiset hippikukkapuukengät, valmistaja Am-Toffeln (yrityksen puukengatnettisivut ovat erittäin epäinformatiiviset).

Käytän puukenkiä aktiivisesti, sillä helppo vetää nopeasti jalkaan, kun on tarve loikkia takapihalle, ja tarve ilmenee useita kertoja päivässä kissan ulkoilutuksen vuoksi. Noin kymmenen vuotta sitten ostamistani halpispuukengistäni on haljennut pohja, joten ajattelin, että kun sopivat sattuivat kohdalle, niin ostetaan pois. Toivottavasti näillä kopsuttelee kesäisin pidempään kuin kymmenen vuotta. Maksoin käyttämättömistä ja uudenveroisista kengistä 7 euroa.

Juhannuksen aikaan kulutus tapahtuu Turun suunnalla. Pyöräilemme siellä teltat mukanamme saaristoreittiä, mukana mm. veljeni Eko-Matti. Kenties siis Kulutusjuhlastakin saadaan vielä lukea vinkkejä muille, jotka samaa reissua suunnittelevat.

Näillä näkymin itse jatkan lomailua vielä juhannuksen jälkeenkin pyörän selässä eli en ole ihan heti blogeja päivittämässä.

Kukkaista ja leppoisaa juhannusta ja kesäaikaa kaikille Kulutusjuhlan lukijoille ja yhdistyksen jäsenille!