Vesikeksi tekee remonttia ja kertoo kokemuksistaan: ”Sortti-asema on uusi suosikkipaikkani. Siellä saa heittää hyvin organisoituihin kontteihin tavaroita ja purkaa riehumisviettiään. Eikä maksanut kuin vitosen tarpeeksi pienellä autolla. TUHOAMINEN ON MAHTAVAA. Ja vielä kun heittelee tavaransa oikeisiin lootiin eikä esimerkiksi lähimetsään, siitä saa vielä kivemman tunnelman. [- – -] Päivän säästövinkki ja laattamyyjävinkki: Bauhausin myyjä väitti, että heillä on Laattapisteen laatat, mutta ne maksavat vähemmän kuin Laattapisteessä. Samainen henkilö oli myös oikein miellyttävä laattamyyjä. (LVI-puolen myyjä sen sijaan oli jotenkin inha, hymyili ivallisesti, mitä tahansa hänelle yritti sanoa.)

Päivän iloinen asiakaspalvelutapahtuma (Laattojen oston lisäksi): IKEAlla on asiakaspalvelu-chat! Se on loistavaa. Testasin. (Mari Koo)