Marginaalin Jani ei meinannut muistaa tunnuslukua, kun kortinlukulaitteen numerot poikkesivat totutusta: ”Kortinlukulaitteen numeronäppäimet olivat yhtäkkiä ihan väärässä järjestyksessä, ja kun minä en tavallisestikaan muista tunnuslukuani numeroina päässä vaan näppäilyinä sormissa, menin ihan lukkoon. Kolme ensimmäistä numeroa pystyin sitten pinnistellen muistamaan, mutta neljättä en millään. Kokeilin kahtakin eri numeroa neljänneksi, eikä tärpännyt.

No onneksi se kassan ukko sitten sanoi, että jos mulla on henkari mukana niin hän voi kuitata sen kortin. Se hoitui sitten sillä lailla vanhanaikaisesti (nimi lappuun), mutta kyllä oli mieli musta siitä kassalta lähdettyäni. Hyökkäsin heti lähimmälle automaatille tarkistamaan, ja siellä tutulla näppäimistöllä se neljäs numero tuli heti sormilta ihan niin kuin ennenkin.” (Mari Koo)