Nimimerkki PeePee lähetti sähköpostia omasta, jo aikaa sitten tehdystä paitahankinnasta. Näitä tarinoita tavaroilla on aina hauska kuulla:

”Ostin Euromarketista vuonna 2002 kaksi Bruebeck-merkkistä safaripaitaa. Ostin nuo paidat kahdesta syystä.

Ensiksi: Olen aina pitänyt safarityylisestä pukeutumisesta. Edellä mainittuun asian tilaan ovat vaikuttaneet lapsena luetut Tarzan-sarjakuvat, safariaiheiset elokuvat sekä Indiana Jones…

Toiseksi: Ostin nuo paidat koska ne olivat niin halpoja (5 euroa per paita). Paidat ovat väriltään jostain vihreän ja ruskean välimaastosta. Toisessa paidassa on olkapoletit, napilliset hihat sekä tarralla kiinnitettävät läppärintataskut. Toisessa on napilliset hihat ja napilliset rintataskut mutta ei olkapoletteja.

Yhteen aikaan näin paljon Afrikkaan sijoittuvia unia. Olin noissa unissa joko omia polkuja kulkeva seikkailija, siirtomaaherra, siirtomaasotilas sekä suurriistanmetsästäjä. Etelä-Amerikka on toinen maanosa, josta näin paljon unia yhteen aikaan. Noissa unissa olin joko Indiana Jones-tyylinen arkeologi, omia polkuja kulkeva seikkailija sekä antisankari…”