Kulutusjuhla

Erinomaista kahvia pressopannulla ja pienten paahtimoiden tuotteista

Anu kahvittelee: ”Pikkuveljeni ja Kaffecentralenin asiantunteva myyjä onnistuivat puhumaan minut ympäri ostamaan perinteisen mutteripannun (jolla ei oikeastaan edes synny kunnollista espressoa) sijaan pressopannun – ja sepäs vasta onkin oivallinen vehje! Sillä saa erinomaista kahvia, ja sen kautta kahvin maailma aukeaa ihan uudella tavalla. Oikeaan karkeuteen jauhetun kahvin hankkiminen edellyttää erikoiskaupoissa asioimista, joten samalla vaivalla voi antaa myyjien valistaa itseään tarkemmin erilaisten kahvien ominaisuuksista ja tukea kotimaisia pienyrittäjiä. Olen tähän mennessä keitellyt itselleni Turun Kahvipaahtimon Kenyaa ja Kaffa Roasteryn Rwandaa, molemmat oikein hyviä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Pressopannu on paras! <3 Mutta jauhatus on sitä samaa suodatinjauhatuskarkeutta. Katopa vaan joskus jos käyt Parhialalla Hakaniemen hallissa – ei niillä edes ole mitään "pressojauhatusta", suodatinkarkeudella ne pistelee. Ja Parhila on kumminkin ekspertti kahviasioissa jos kuka.