pni ihmettelee lääkepakkausten Viimeinen käyttöpäivä -merkintöjen huomaamattomuutta: ”Miksi lääkepakkausten viimeinen käyttöpäivä (tai vuosi/kuukausi) on präntätty johonkin nurkkaan tai sivuun niin pienellä ja yleensä semmoisin kohopainonumeroin, että kyseistä tietoa on ensinnäkin hirveän vaikea löytää ja toisekseen tasan todella vaikea tulkita. Luulisi kyseessä olevan sen verran tärkeän tiedon, että sen näkyvyyteen hiukan panostettaisiin. Meinaan jos minä en niitä oikein näe, miten on niiden kanssa joilla on heikompi näkö?

Viimeksi ostamassani laastaripaketissakin on viimeinen käyttöpäivä merkitty selkeämmin, ainakin 200 % isommalla tekstillä ja paremmalla kontrastilla kuin monessa lääkepakkauksessa. Ja laastareista tuskin tulee mitään sivuvaikutuksia jos niitä käyttää vanhentuneina.” (Mari Koo)