Kulutusjuhla

Demokratian hautajaiset -mielenosoitus torstaina klo 18 eduskuntatalolla hautakynttilöin

Koska Kulutusjuhla on myös yhteiskunnallinen blogi ja ainakin minä olen tästä kaikesta vaalirahasekoilusta menettänyt taas palasen luottamustani nykypolitiikkaan, niin mainitaan nyt tämä Demokratian hautajaiset -mielenosoitus: ”Tule laskemaan torstaina 24.9.09 kello 18:00 oma kynttiläsi demokratian hautajaismuistomerkin eduskuntatalon portaille. Tapaturmaisten paljastusten takia nuorena kuollut Demokratia vaatii muistamista.

Tapahtuma on puoluerajoista riippumaton väkivallaton ja hiljainen mielenosoitus.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Jep jep.. ilmeisemmin Hakaniemenrannan juntan ohjailemien ja tukirahoilla voitelemien demarihallitusten vuodet ja vuosikymmenet ovat olleet sitten toimivaa (kansan)demokratiaa kaikessa historiallisessa kontekstissaan ja vasta nyt pitäisi kokea jotain kummaa äkkinäistä herätystä siihen että politiikassa on taustavaikuttajia..

    Jos laskisitte mielummin seppeleen suomalaiselle työlle sillä se tässä todennäköisemmin ehtii ennemmin kuolemaan sivussa ja unohduksessa kun jeeustslevat poliitikkomme keskittyvät nälvimään toisiaan maailman muuttuessa tuolla ulkona.

    Tosin helpompaahan se on kerätä irtopisteitä ja räkyttää helpoista ongelmista kuin ratkoa vaikeita haasteita..