Karkkipäivä-blogissa vertaillaan puhdistusvoiteita: ”Kannattaa tosiaan suhtautua pienellä hilpeydellä tuotteiden mainonnassa käytettäviin verbeihin ja adjektiiveihin; markkinointiosaston harrastamat ilmaisut kuten ”stimuloi, aktivoi, uudistaa, elvyttää” jne tarkoittavat tosiasiassa ihan vaan ”pehmentää, suojaa (UV-filtterit) ja kosteuttaa”. Mitään muuta kosmeettiset ainesosat eivät iholle oikein voi tehdä. [- – -] Jos nyt vertaillaan kaikkia kolmea voidetta tiivistettynä, niin Lancôme on hellävaraisin ja puhdistaa öljymenetelmällä, Lumene on perinteisin ja puhdistaa vaahtoavilla tensideillä ja Dr. Hauschkan puhdistusteho perustuu mantelijauheen kykyyn imeä iholta likaa ja rasvaa. Tämän vertailun tarkoituksena ei ollut osoittaa mikä tuotteista on paras, sillä ne ovat erilaisia ja sopivat eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Ehkä kuitenkin voidaan taas huomata, ettei eri hintaluokkien tuotteissa ole sen kummempia erityisiä ainesosia, vaan kaikista löytyy niitä samoja kosmetiikan perusraaka-aineita.” (Mari Koo, kiitos blogivinkistä Suvikolle & Semille)