Aku on vähän vihainen ja huvittunut: ”Sain ihan ihmeellisen kirjeen Aikalomilta, joka on vapaa-ajan osakkeita markkinoiva yritys.

Kirjeessa sanotaan mm. näin (alleviivaukset kirjeestä): “Varmaa kuitenkin on, että olet jo voittanut 50 euron lahjakortin, jonka voit käyttää joko Stockmanin, K- tai S-ryhmän tavarataloissa kaikkialla Suomessa[…] Ole hyvä ja tule noutamaan rahanarvoinen etusi ensi tilassa! Saatat ihmetellä, miksi lupaamme sinulle arvokkaan lahjan täysin veloituksetta. Syy on kuitenkin perin yksinkertainen: lahjamme on kiitos siitä, että saamme esitellä Sinulle uudenlaisen mahdollisuuden laadukkaaseen lomanviettoon.”

Kuulkaapas nyt, hyvä herra toimitusjohtaja Pentti Niemenmaa (joka allekirjoititte tämän kirjeen),

Minulle ei mitenkään välity tunne, että tämän lahjakortin saaminen olisi mitenkään varmaa. Itse asiassa kirjeestä minusta tuntuu, että sen saaminen voi olla hyvinkin epävarmaa. Noutaminen on ehkä hieman väärä sanavalinta, kun se edellyttää 1,5-2 tunnin mittaiseen myyntitilaisuuteen osallistumista yhdessä elämänkumppanini kanssa.” (Mari Koo)