Kulutusjuhlalla on pitkään ollut Facebookissa ryhmäsivu, jonka käyttö on jäänyt varsin vähäiseksi. Mutta nyt lienee aika tehostaa myös Facebook-elämää eli Kulutusjuhlan ryhmä vaihtuu ns. fanisivuksi.

Tämän myötä esimerkiksi näitä blogin uusia tekstejä on mahdollista seurata fanisivun News-osiossa. Myös fanisivulle tehdyt päivitykset (käsittääkseni) näkyvät fanien omissa tiedoissa kuten kavereidenkin statuspäivitykset. Kovin aktiivisesti Kulutusjuhla tuskin näitä päivityksiä tekee, joten ei kannata huolestua siitä, että oma Facebook täyttyisi kaikenlaisesta Kulutusjuhlan tiedonannosta.

Näin ylläpitäjän kannalta fanisivut tarjoavat ryhmiä enemmän toiminnallisuuksia mm. erilaisten sovellusten ansiosta, joten ovat siksi kätevämpiä. Ja koska elämä on muutosta ja opettelua, niin katsotaan nyt, mitä kaikkea fanisivulla tehdään ja millaisia muutoksia, muokkauksia ja askeleita siellä otetaan.

Palautetta saa tietysti kertoa, niin täällä blogissa kuin Facebookissa.

Yhdistyksen jäseneksi?

Jos Kulutusjuhlan tukeminen fanisivuakin enemmän kiinnostaa, niin nyt on mainio aika liittyä Kulutusjuhla ry:n jäseneksi. Jäsenyys maksaa 10 e/vuosi. Lisätietoja tästä on Miksi liittyisin jäseneksi? -sivulla.

Jäsenien ansiosta yhdistys pystyy tekemään ja toimimaan niin netissä kuin laajemminkin, joten siksi tämäkin kannatus on tärkeää. Tänä vuonna tietysti pyritään olemaan entistä parempi ja avoimempi yhdistys.

Kulutusjuhlaa Twitterissä

Muistutettakoon vielä myös Twitterin käyttäjille Kulutusjuhlan Twitter-tilistä. Sinne jaetaan myös muiden twitteröijien kulutuskokemuksia tämän blogin ja Deliciousiin kerättyjen ajankohtaislinkkien lisäksi.

Kiitokset ja hyvää vuotta 2010!

Tässä vaiheessa kiitokset kaikille lukijoille ja kommentoijille sekä yhdityksen jäsenille: olkoon vuosi 2010 mitä parhain myös kulutusyhteiskunnassamme ja toivottavasti myös kuluttajien nettikommunikaation ääni kaikuu tehokkaasti!