Kulutusjuhla

Kehuja Joutsenen tehtaanmyymälälle

Turisti kävi untuvatakkiostoksilla: ”Voin hyvillä mielin ja lämpimästi suositella Riihimäellä (Petsamonkatu 83) sijaitsevaa Joutsenen tehtaanmyymälää kaikille kylmissään värjötteleville kanssaihmisille.

Siinä missä pääkaupunkiseudun liikkeet myyvät eioota tai suppeita mallistoja, löytyi ainakin tänä päivänä tehtaanmyymälästä kutakuinkin kaikki valmistajan mallit ja värit. Ja lisäksi loistava palvelu. Kun rekistä puuttui himoitsemani mallin musta takki pienessä koossa, kävi äärimmäisen miellyttävä ja asiantunteva myyjä kipaisemassa sopivan koon uunituoreena suoraan tehtaan varastosta.

Mikäli tarvetta olisi ollut, olisi takkia voinut pidentää tai lyhentää hihoista ja helmasta, tai vaikka kaventaakin. Myyjä vinkkasi, että he myös korjaavat takkeja mielellään, lisäävät untuvaa ja pesevät valmistamiaan tuotteita tarvittaessa.

Hinnat ovat samat kuin muissakin liikkeissä ja tammikuun ajan tehtaanmyymälästä saa ostamiinsa normaalihintaisiin tuotteisiin vielä 10% alennuksen.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Harmi kun Suomen Joutsen lopetti makuupussien teon. On kuulemma parempaa bisnestä tehdä untuvatakkeja, jotka tekevät hyvin kauppansa Venäjällä. Onneksi minulta löytyy mainio joutsenen untuvapussi talvikäyttöön. Sen voipi muuten lainata kuinoma.fi:n kautta.

  2. Tarttee nyt linkata vielä tämäkin ”tehtaanmyymälä”: lhttp://www.joutsenshop.com/