Talvi on tammikuussa ollut paitsi kylmimmillään niin samalla myös kauneimmillaan. Ulkoiluinnostus tuntuu puraisseen monia muuten viikonloppuna sisällä viihtyviä. Murtomaahiihto on noussut uudelleen muotiin ja kauniit aurinkoiset päivät ovat houkutelleet ihmisiä liikkumaan luonnossa myös jalan. Etelä-Suomen eilinen kova pakkanen ja tämän aamuinen lumimyräkkä ovat herättäneet vähemmän innostuneitakin kommentteja kuluvan talven säästä.

Kerrospukeutuminen suojaa paleltumisen lisäksi talviärsytykseltä. Qaikussa on keskusteltu villahousuista ja julistauduttu joukolla merinovillaisten Icebreaker-kalsareiden faneiksi. Myös Liftari-Teppo kehuu omassa blogissaan villahousuja. Tarkemmin sanottuna hän on ihastunut Ruskovillan villasilkkisekoitteesta valmistettuihin alusasuihin, jotka kestävät pelkällä tuuletuksella monta lenkkiä. Omakin kokemukseni sanoo, että urheiluvaatemerkkien sporttikerrastoihin haju pinttyy, jos niitä ei pese lähes heti jokaisen hikisemmän käyttökerran jälkeen.