Kulutusjuhla

Keittiökaappien ovien myyjät eivät löydy netistä

Mea haluaisi ostaa Tampereella keittiökaappien ovet vetimineen, mutta tiedonsaanti on hankalaa: ”Milläpä kartoitat niiden tummanviininpunaisten ovien saannin, kun ei tahdo löytyä edes niitä liikkeitä. Niitä, jotka kohtuumielikuvituksella varustettu googlaaja löytäisi ja jotka tarjoaisivat muutakin kuin mummuovia, joita löydän kyllä. Okei, löydän myös jumalaisen hienoja selattavia näköiskuvastoja zuumailtavine sivuineen, joissa ehkä on jossain joku ovimallisto, ehkä ei. Mutta kuvaston keittiöiden hienoudesta päätellen liikkeissä myydään vain kokonaisia keittiöitä.

Missään ei tietenkään puhuta hinnoista mitään. Eikä siitä, että saako reiskat kotiin mittailemaan, saako asennuksen, mitä maksaa, millä aikataululla, saako poiskuljetuksen ja myyvätkö yleensäkään pelkkiä ovia vai vaan niitä ylihienoja rosterikeittiöitä saarekkeineen ja integroituine koneineen. Mitä iloa on tässä yhteydessä Google Mapsin karttasivuista ja viiden klikkauksen takaa löytyvistä uusista karttasivuista tai yrityshakemistosivuista, joiden linkit eivät toimi tai vievät toiselle karttasivulle. Tai niistä hienoista viuhahtelevista sivuista, joista ei selviä hakemani perusidea: saako niitä pelkkiä ovia ja jos niin millä hintaa asennettuna. ” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Huomasin itse saman kun etsin vaatekaappeja, että oli vaikea löytää sellaisia nettisivuja, joissa on valikoima kattavasti esitettynä ja jossa näkisi jotain menemättä paikan päälle.

    Koska olin niin älyttömän tyytyväinen, niin lupasin kehua firmaa, josta ostin juuri vaatekaapit liukuovineen. Sama firma myy myös keittiöitä ja netissä on valikoima aika hyvin esiteltynä. Firma on nimeltään Lahden keittiövalinta (http://www.keittiovalinta.fi/). Kotiin heitä ei varmaan (en tiedä?) saa mittailemaan, mutta tarjouspyyntöön sain nopean vastauksen sekä todella hyvät suunnitelmat kuvineen, toimitusajoista ilmoitettiin etukäteen ja ne pitivät. Kaikki sujui muutenkin juuri niin kuin piti 🙂