Porkkamafian tempaus kohdistuu nyt ensi kertaa julkiseen sektoriin, kun ensi lauantaina lainataan ja jaetaan Vallilan kirjastossa Helsingissä klo 12-15: ”Porkkanamafia järjestää yhdessä Kuinoman kanssa koko perheen tapahtuman, jonka tavoitteena on kaksinkertaistaa Vallilan kirjaston kävijämäärä keskimäärään verrattuna. Jos tavoite saavutetaan, Vallilan kirjasto sitoutuu puolittamaan hiilijalanjälkensä vuoden 2012 loppuun mennessä. [- – -] Porkkanamafia tarjoilee tapahtuman ajan purtavaa, ja Janne Länsipuro jakaa ekologisia reseptejä ja vinkkejä. Lainauspalvelu Kuinoma näyttää esimerkkiä toimivasta lainaamiskulttuurista. Tempauksessa Kuinoma auttaa kävijöitä lisäämään tavaransa internetiin muiden lainattavaksi.
Lisäksi ohjelmassa on nukketeatteria ja keskustelua avoimesta julkisesta datasta.” (Mari Koo, tapahtuma myös FB:ssa)