Jaana on tyytyväinen Pasilan pyörähuoltoon. Huolto venyi, mutta hyvistä syistä eli huoltaja halusi hoitaa hommansa kunnolla: ”Korjaaja esitteli tarkasti kaikki uusimansa osat ja valitteli sitä, kuinka kalliiksi huolto minulle nyt tuli. Polkupyörätukun Inseran alkuperäisosat eivät varmastikaan olleet kaikista laadukkaimmat, joten uskon pyöräni olevan nyt entistä arvokkaampi.

Kotimatkalla Insera kehräsi kuin mersu ja kiisi kuin hornet. Vaihteet naksahtelivat kohdilleen oikein sievästi. Täytyy ilmeisesti olla ammattilainen, että uskaltaa pumpata renkaisiin tarvittavan kovat ilmanpaineet. Renkaat täytyykin tykittää pelottavan pinkeiksi. Kaiken lisäksi maksamani korvaus oli erittäin kohtuullinen. Suosittelen tätä pyörähuoltamoa ja aion huollattaa pyöräni siellä ovelasti jo ennen kevätruuhkia ensi talvena.” (Mari Koo)