Susanna Isohanni aikoo lisätä nettishoppailuaan: ”Koska haluan ja tarvitsen välillä uutta vaatetusta, mutten pidä kaupoissa juoksemisesta, varsinkaan ilman saalista, hoidan hommat pikapikaa sivumennen TAI netissä. Olen siirtynyt shoppailemaan virtuaalitodellisuuteen. Laukkuja, kosmetiikkaa ja käsityötarvikkeita olen jo netistä runsaasti ostanutkin, mutta vaatteita vielä aika vähän.

Vast’edes teen heräteostoksia netissä! Ja kauppoihin uskaltaudun vasta, kun minulla ei varmastikaan ole mielessä yhtään vaatevisiota. Jos moni löytää netistä mielenkiintoisia miehiäkin, niin luulisi löytävän vaatteitakin? [- – -]

Verkkokauppavinkkejä otetaan vastaan! Etenkin sellaisia, joista löytäisi maitokahvinväristä kynsilakkaa (ei löydy edes Stockmannilta), beigehkön sifonkihameen, kesäkengät, jotka olisivat mukavat ja naiselliset (siis samat kengät), keväisen jakku- tai housupuvun… (Mari Koo)