Kulutusjuhla

Pirkan ja Elloksen paperiviestintä ärsyttää

Jahapaulaa ja muita qaikulaisia ärsyttää uutinen K-ryhmän Pirkka-kanta-asiakaslehden saapumisesta jokaiseen suomalaiskotiin tästlähin: ”Öhh. ”Pirkka-lehti tulee nykyään paperiversiona jokaiseen suomalaiseen kotiin” Mikä ekoteko :(”. Suviko avautuu samassa ketjussa Elloksen yli-innokkaista asiakaspostimääristä: ”Nyt ne lähettää paperista mainospasketta suunnilleen joka viikko jossain muodossa. […] Mitä helkkaria ne laittaa paperisaastetta verkkoasiakkaalle? Haloo, äly hoi?” (Suviko)

4 Comments

  1. Mä sain Elloksen viestispämmäyksen loppumaan, kun otin sinne jollain verkkolomakkeella yhteyttä (vai lieneekö ollut sähköposti) ja pyysin lopettamaan kokonaan paperipostin lähettämisen. Hetken kesti, että tulva ehtyi, mutta ehtyi sitten kumminkin. Puuh.

  2. Edellisen plussapistetiedotteen saatuani ohjasin pisteet tulemaan tililleni, ja tänään tuli ensimmäinen tiedote, jossa kerrotaan pisteiden tilillemaksamisesta. Mukana myös ylimääräinen A4, jossa kehotetaan vähentämään paperinkulutusta ohjaamalla pisteet suoraan tilille. #fail

  3. Musta Pirkka-lehti on mukava, ikävöin sitä kovin silloin kun asuin S-marketin vieressä eikä plussapisteitä kerääntynyt tarpeeksi jotta lehti olisi tullut. Okey, joka talouteen on ehkä liikaa, ehkä ne plussataloudet riittäisi.

  4. H&M tekee sama verkkoasiakkailleen. Lisäksi ne lähettää säännöllisesti miehelle kuvastoja, joissa on pelkästään naisten vaatteita.