Kulutusjuhla

Kesällä voi tilata Rengasmiehen korjaamaan fillarin Helsingissä

Helsingissä saa pyöränkorjausapua kesällä puhelinsoitolla ja myös lainapyörän hajonneen tilalle Hyötypyörän käynnistämän Rengasmiehen avulla, kerrotaan Kuinoman blogissa: ”Jos kaupunkilaisen tai turistin pyörään tulee kesällä yllättävä pikkuvika, niin apu ei ole kaukana. Rengasmiehet liikkuvat kaupunkialueella mukanaan perushuoltotarvikkeet ja esim. vaihtosisäkumeja. Soitto Rengasmiehelle (010 2176920) ja joku saapuu lähetin nopeudella luoksesi korjaamaan pyörääsi.

Rengasmies veloittaa palveluistaan kohtuullisesti työn ja tarvittavien välineiden mukaan. Esimerkiksi kumin vaihto maksaa 20 € sisälten vaihtokumin. [- – -] Jos Rengasmies toteaa paikan päällä ongelman odotettua isommaksi, niin Kuinoma toimittaa tarvittaessa paikalle vaihtopolkupyörän vuokrattavaksi. Vuokrapyörä kustantaa Rengasmiehen asiakkaalle 10 euroa/vuorokausi. Vuokrapyörän avulla pääsee jatkamaan pyöräilyä ja saa aikaa korjailla rauhassa omaa pyörää Rengasmiehen neuvojen avulla.

Lisäksi Rengasmies voi kertoa mitä pyörästä kannattaisi huoltaa ja millaisen erikoistyökalun huoltotoimenpiteeseen tarvitsee. Jos Kuinomasta löytyy kyseinen erikoistyökalu, niin Rengasmiehen asiakas voi vuokrata työkalun Kuinomasta 50% alennuksella 1-3 vuorokaudeksi.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tänään olisi kyllä tullut tämä palvelu tarpeeseen, kun rengas pamahti. Hyvä idea!