Kulutusjuhla

Luomuvoita Alepasta

Noora kehuu uutta löytöä Alepastaan eli kotimaista luomuvoita: ”Nää on näitä elämän pieniä iloja, mutta kun saa tuoretta ruisleipää ja päälle luomuvoita, eipä paljon muuta tarvitsekaan.

Juustoportin sivuilla voita kuvaillaan sanalla raikas. Hassua. Ei voi musta raikasta ole, mutta herkullista se kyllä on. Ja niiiin paljon parempaa kuin joku sulatetulta muovilusikalta maistuva margariini.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Minäkin löysin tuota voita lauantaina Jyväskylästä Mestarin Herkusta. Hienoa, että luomuvoita saa taas monen vuoden jälkeen, Valiohan lopetti omansa vuosia sitten. Negatiivinen puoli tuossa voissa on suolaisuus. Me kun olemme jo pitkään käyttäneet vain suolatonta voita. Saa nyt sitten testipaketin jälkeen nähdä, kumpi voi jää pysyvästi leivontakäyttöön.