Kulutusjuhla

Leirintäalueen pieni mökki voitti hotellimajoituksen

Laura perheineen viihtyi leirintäaluemajoituksessa: ”Siikaranta Campingin mökki Porissa oli pieni, mutta hyvin siisti. Lapset osasivat jo arvostaa kerrossänkyjä. Mies oli tyytyväinen merinäköalaan, vaikka sitä peittikin osittain matkailuauto. Kävimme kallioisella rannalla ihastelemassa kesäiltaa. Esikoinen innostui kokeilemaan ensimmäistä kertaa elämässään tikanheittoa, ja minä ihastelin erittäin siistejä pesutiloja. Huoltoasemien vessat olivat sen jälkeen kauhistus. Nukuimme paljon paremmin kuin hotellin ilmastointilaitteiden hurinassa, emmekä kesähelteellä kaivanneet valmista aamiaista. Alueella olisi ollut myös kalliimpia mökkejä sisävessoineen ja saunoineen, mutta isojen lasten kanssa moinen olisi ollut jo liian helppoa. Tulipahan juostua ulkona eikä möllötettyä sisällä.

Telttoja alueella oli vain kaksi. Tuli ihan huono omatunto, että majoitusta miettiessämme ei telttailu käynyt edes mielessä. Mutta kyllähän senkin vielä kerkiää kokeilla. Se nyt ainakin on varmaa, että ensi kesänä leirintäaluevaihtoehto on ykkönen ja hotelli vasta kakkonen.” (Mari Koo)