Kulutusjuhla

Toisella shampoopurkki ei tunnu loppuvan millään, ja toinen kuluttaa sen kuukaudessa

Karkkipäivän Sanni kummastelee, miten ihmiset saavat kosmetiikkatuotteensa loppumaan niin nopeasti ja esimerkiksi blogeissa kertovat, mitkä tuotteet tässä kuussa ovat loppuneet: ”- – – olen mielestäni aivan tavallinen kosmetiikan kuluttaja, enkä millään lailla pihistele purkkieni kanssa. Miksi ne siis kestävät niin pitkään? Miksi toinen samalla ihotyypillä ja hiustenpesusyklillä varustettu ihminen kuluttaa kaksi, kolme tai jopa neljä kertaa enemmän tuotteita vuodessa? Mitä he oikein tekevät? Kylpevät vartaloemulsiossa? Valelevat ihoaan kasvovedellä? Hierovat hiuksiin desin hoitoainetta?” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Olen miettinyt tätä ihan samaa. Laitan vähintään ripsaria joka päivä töihin ja useimmiten muuta meikkiäkin ja silti joudun arpomaan meikkituotteiden pilaantumista useammin kuin loppumista. Ehkä pitäisi meikata useamman kerran päivässä?