Kulutusjuhla

Minkä kaupan eteen Helsingissä haluaisit pyöräparkin?

Kaupunkifillari-blogissa kehitellään nyt eteenpäin ajatusta kauppojen tarjoamista pyöränparkkeerausmahdollisuuksista. Kommenttiosastolle voi kertoa, mihin sinun mielestäsi kannattaisi perustaa parkkipaikka pyörille eli voisi muuttaa yhden autoparkkipaikan kymmenelle pyörälle soveltuvaksi. Hienoa, että pohdinta pyöräasiakkaiden huomioimisesta saa kiinnostusta ja hyviä ideoita, joissa otetaan huomioon eri näkökulmat. Ja jos tämän sattuu näkemään joku ravintolan tai kaupan pitäjä, joka olisi valmis lähtemään mukaan muutoksiin, niin nyt olisi hyvä paikka markkinoida fillariystävällistä toimintaa. (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tarkoituksena on kerätä listaa kasaan ja pohtia siltä pohjalta, mitkä yritykset olisivat halukkaimpia yhteistyöhön ja kenties hankkimaan liikkeensä eteen fillaritelineen.

    Kymmenkunta paikkaa olisi sopiva määrä, jotta voidaan aloittaa keskustelut yrittäjien kanssa. Jos heidän taholtaan löytyy innostusta, yrietetään viedä juttua eteenpäin.

    Koko juttu on kiinni ennen kaikkea rahasta. Kaupungilta on turha odottaa panosta tässä asiassa. Miten saada yrittäjät maksamaan pääosan telineiden kustannuksista (jäänevät joka tapauksessa alle tuhannen euron), on avainkysymys.

    Design World Capital -hanke voisi olla yksi tapa hankkia ulkopuolista rahoitusta tälle, mutta myös yrittäjien pitäisi olla valmiita panemaan rahaa likoon, jotta tämä onnistuisi.

    Kaikki ideat ovat tervetulleita!