Kulutusjuhla

Kulutusjuhla ry:n ensi vuoden puheenjohtaja on Risto Kaartinen

Kulutusjuhla ry:n syyskokous pidettiin viime sunnuntaina. Kiitos kaikille läsnäolleille!

Kokouksessa mm. hyväksyttiin ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi päätettiin hallituksen jäsenet.
Hallituksen puheenjohtaja vaihtuu, eli ensi vuonna tehtävässä toimii Risto Kaartinen (eli RistoK.) Muut hallituksen jäsenet ovat Helmi Tornivuori, Ilkka Rinne, Matti Koistinen, Wesa Aapro ja Mari Koistinen.

Kokouksen pöytäkirja ja muut yhdistyksen tämän vuoden dokumentit ovat tutustuttavissa Google Docseina.

Kulutusjuhla suunnittelee parhaillaan pikkujoulujen järjestämistä. Jos lukijakunnalla ehdotuksia tai toiveita eli esimerkiksi jotakin kulttuuririentoja tai muuta yhteistä tekemistä, niin niitä saa mieluusti kertoa.

1 Comment