Kulutusjuhlan pikkujoulut vietetään tiistaina 7. joulukuuta kulttuurin merkeissä. Menemme katsomaan Ylioppilasteatterin Kuusisormiset-näytelmän klo 19 (mukana mm. Olavi Uusivirta).

”Kuusisormiset on kokeellinen esitys muistinmenetyksen ajasta. Se alkaa onnettomuuden jälkeisestä hetkestä ja kurottaa kohti toisenlaista tulevaisuutta. Esityksen oli tarkoitus olla eheä ja ajankohtainen tulkinta Tšehovin näytelmien pohjalta joka käsittelisi muutoksen mahdollisuutta näköalattomassa maailmassa, mutta siitä tulikin hajonnutta kuoroa muistuttava hikinen purskahdus katoamisen kauhusta ja nautinnosta. ”

Lippujen normaalihinta on 12 €/6 €, ja tästä hinnasta Kulutusjuhla ry:n jäsenet saavat kahden euron alennuksen. Toki muutkin ovat tervetulleita!
Paikkana on Teatterikorkeakoulu (Haapaniemenkatu 6, Hki), ja esityksen jälkeen voimme jatkaa iltaa vapaamuotoisesti läheisessä Milenka-ravintolassa.

Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen kulutusjuhla(at)gmail.com viimeistään 1.12. Tapahtumakutsu on myös Facebookissa. Saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen myötä.

Liity Kulutusjuhlaan!

Nyt siis on erityisen hyvä hetki liittyä Kulutusjuhla ry:n jäseneksi. Yhdistyksen hallitus on päättänyt, että nyt loppuvuonna liittyvät saavat loppuvuoden jäsenyyden ilmaisekski, kun maksat ensi vuoden jäsenmaksun eli 10 euroa.

Jäsenenä tuet Kulutusjuhlan toimintaa ja saat jopa mahdollisesti tällaisia etuja tapahtumista. Jäsenet ovat tietysti yhdistystoiminnan ja sivuston ylläpidon kannalta tärkeitä henkilöitä.

Liity jäseneksi täyttämällä lomake ja maksamalla jäsenmaksu tilille 8001871-0006763.

Eli kiitos siis jo nykyisille jäsenille, mutta toki kaikille blogin aktiivisille lukijoille ja kommentoijille!