Kulutusjuhla

Kalaöljykapselian ihmettelyä

Aimoa ovat vaivanneet kalaöljyröyhtäykset, mutta nyt hän havaitsi uuden tuotteen, josta toivoi apua: ”Löysinkin sitten ilokseni apteekista uusia kapseleita, jotka ensinnäkin hajoavat vasta suolistossa ja toisekseen ovat piparmintun makuisia. Mutta siis hei hetkonen. Jos kapselit hajoavat vasta suolistossa ja jos ne eivät röyhtäytä, niin miksi niiden pitää olla piparmintunmakuisia? Mistä suolisto tietää, miltä kapselit maistuvat? Kiinnostaako suolistoa kapseleiden maku? Tykkääkö suolisto piparmintusta?” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Enpä tiedä, mutta nuo kapselit todella toimii, ei kamalia röyhtäisyjä! 🙂

  2. Kaikki kalaöljyt ovat huijausta. Syökää silakkaa ja muita kotimaisia kaloja. Kyllä niistä tarpeelliset omegat tulevat. Norjan lohen olen pistänyt kieltolistaalleni ajat sitten. Niiden ruokinnassa käytetään mm soijaa ja omegakoostumus sekoaa. Norjan lohta kasvatetaan antibiootein eikä ole poissuljettu se seikka, että Norjan lohi tuodaan Chilestä.

  3. Sain Hupsilta (http://sekavuustila.blogspot.com/) vastauksen tähän piparmintun makuun: ”Siis mun mies on töissään tekemisissä just noiden kapseleiden kanssa, joten piti kysyä siltä tätä asiaa. Se nauroi ääneen. 🙂 Mut kuulemma piparmintun ansiosta purkista ei avattaessa lemahda kalaisa haju eikä kapselista jää vahingossa suuhun osuessaan sitä persoonallista aromia, joka ellottaa monia.”