Coase82 kertoo Ebay-hankinnoistaan, joiden ansiosta miniläppärin näytön vaihtaminen tulee edulliseksi: ”Tiedätte varmaan tuon EBAY-nettikaupan, jossa voi ostaa tavaroita turvallisesti joutumatta huijatuksi. Niin oon tehnyt sieltä 3 tilausta, joiden yhteisarvo oli vain postikuluineen 45 EUR. Laitoin tilaukseen 2 kännykän kuorta ja sitten tilasin mun miniläppäriin uuden lcd-näytön, jonka siis asennan itse rikkoutuneen tilalle.

Mulla tuo miniläppärin kuvaruutu hajosi, kun ystäväni lapsi oli hoidossa luonani viikonloppuna muutaman tunnin ja se, kun on sellainen 3v termiitti, niin oli näppäränä poitsuna onnistunut vetäisemään pikkuläppärin pöydältä alas ja näyttö meni rikki. No onneks tuo uusi näyttö maksaa vaan sen 34 EUR postikuluineen, kun täällä suomessa huoltoon viedessä ne ois veloittaneet siitä 150EUR. Eli jos on vaan taitoa ja ymmärtää tekniikkaa, niin pääsee todella edullisesti ja säästää sen 120 egee.

Itse siis katsoin tuon näytön purkamisohjeet Youtubesta ja eilen kun sen sitten purin, niin ei se ollut vaikeeta. Piti vaan irroittaa ensin ruuvit pois ja sen jälkeen suojakuoret ja sitten vasta sain rikkoutuneen lcd-näytön pois. Ei siis ollut mitenkään vaikeeta, kun seurasi askel askeleelta tuota videota. Mulla kesti sen näytön purkamisessa vain 10min ja uuden näytön paikalleen laitto kestää saman verran. Laitan siitä kuvia, kuhan se paketti nyt kolahtaa ensin postiluukusta. Onneksi mulla sentään toimii mun iso läppäri, jonka sain huollosta reilu muutama viikko sitten, heh! Kyllä huomaa, että kun näkee vähän vaivaa itse, niin säästää selvää rahaa. Eikä kaverillekaan tuu iso paukkua maksaa tuota 34 euroa tuon 150 EUR sijasta ;)” (Mari Koo, kiitos Kaisa K:lle linkistä)