Kulutusjuhla

Laskiaispullavertailussa arvostetaan tuoreutta, hyvää kermavaahtoa ja maukasta hilloa

Kirsimaria on vertaillut Jyväskylän laskiaispullia.”Vertailun tuloksen voisi kuitenkin tiivistää vielä tähän: Älkää syökö Elosen pullia, vaan ostakaa laskiaispullanne Ullan Pullasta, Mummin pullapuodista tai Wilhelmiinasta. Tai vertailkaa itse – hyvää laskiaispullansyöntiaikaa on koko viikko jäljellä! Kyllä ainakin pullan per päivä voi hyvin syödä, ei se väärin ole.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Laskiaspulla on vakava asia! Parhaat pullat saa tietysti tekemällä itse. Meillä syödään mantelipullia: pullista hattu pois, osa pullan sisuksesta kulhoon, sekaan vähän maitoa ja raastettua (ruotsalaista) mantelimassaa. Pullien onkalot täytetään massalla, päälle kermavaahtoa, pullan kansi ja tomusokeria. Mutta vasta laskiaisena ;).