Kirsimaria on vertaillut Jyväskylän laskiaispullia.”Vertailun tuloksen voisi kuitenkin tiivistää vielä tähän: Älkää syökö Elosen pullia, vaan ostakaa laskiaispullanne Ullan Pullasta, Mummin pullapuodista tai Wilhelmiinasta. Tai vertailkaa itse – hyvää laskiaispullansyöntiaikaa on koko viikko jäljellä! Kyllä ainakin pullan per päivä voi hyvin syödä, ei se väärin ole.” (Mari Koo)
Heli
Laskiaspulla on vakava asia! Parhaat pullat saa tietysti tekemällä itse. Meillä syödään mantelipullia: pullista hattu pois, osa pullan sisuksesta kulhoon, sekaan vähän maitoa ja raastettua (ruotsalaista) mantelimassaa. Pullien onkalot täytetään massalla, päälle kermavaahtoa, pullan kansi ja tomusokeria. Mutta vasta laskiaisena ;).