Petteri Järvinen jakaa kokemuksiaan iPadista: ”iPadejä näkee runsaasti lentokoneissa. Moni katselee sillä videoita lennon aikana tai antaa lasten pelata. Angry Birdsin pelikoneena iPad onkin ylittämätön. On ällistyttävää, miten lapset ottavat omakseen laitteen, jota todellakin saa sormeilla ja kosketella! Moni vähättelee edelleen iPadiä ja katsoo, että se on pelkkä Applen suljettu lelu. Totta, iPad ei sovi kaikille eikä korvaa varsinaista tietokonetta, mutta tietoyhteiskunnan yleiskäyttöisenä päätelaitteena, viihdekoneena ja lasten pelikonsolina se on ehdoton.

Valitettavasti myös iPad on pohjimmiltaan tietokone. Sen sovellukset kaatuilevat, jopa Applen oma selain. Kun niin käy, ruudulle ei ilmesty sinistä taustaa eikä mystisiä numeroita, vaan ohjelma sulkee itsensä mitään sanomatta. Myös muita pieniä ongelmia on tullut vastaan. Esimerkiksi 3g-verkko on joskus kadonnut ja löytynyt vasta buuttauksen jälkeen. App Storen päivitykset aina toimi, ja niin edelleen.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)