Kulutusjuhla

Dops-keksin dippaus maitoon ei onnistu, mutta maku on taivaallinen

Katleena tykästyi Dops-kekseihin, vaikkei niitä mainoksen lupauksen mukaisesti voikaan dipata maitoon: ”Kokeilin kotona dippausta, mutta se ei tietenkään onnistunut. Maito valui pois kuin vesi sorsalinnun selästä.
Mutta keksi oli taivaallisen makuinen. Se oli paljon mehevämpi ja suklaisempi kuin Domino. {- – -] Kun ostaja pettyy Dopsin huonoon dipattavuuteen, hän vain lopettaa dippaamisen olkiaan kohauttaen ja ryhtyy ahtamaan keksejä kaksin käsin suuhunsa.

Joskus asia, joka näyttää päällepäin vialta, onkin tarkoituksellinen sisäänheittokikka.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Mä oon kans Dopsin kannalla. Kun sais keksin, jossa ois Dominon keksit ja Dopsin täyte, oltaisiin lähellä täydellistä keksiä. Mulla kyllä onnistuu maitoon dippaaminenkin. Sitä vaan pitää lilluttaa siellä vähän pidempään. Herkkua! :p~

  2. Katleenan kommenteista löytyi innovatiivisempaa kastamista: http://jokapaivaistaleipaa.blogspot.com/2011/03/kantolan-dopsit-erilaisilla.html