Sivumaku-blogissa on tehty keittiöremonttia ja mm. kilpailutettu keittiökalusteiden valmistajia. Sopiva löytyi Artellista: ”Myyjä ymmärsi täysin, mitä haimme takaa ja osasimme yhdessä luoda keittiöön sitä henkeä, jota halusimme. Hän lupasi lähettää mallinnokset ja tarjousken sähköposteihimme muutaman päivän päästä. Asia, jota mikään muu firma ei suostunut tekemään. Suunnitelma näytti pientä säätöä vaille valmiilta ja hinta sopivalta, joten sovimme uuden palaverin, jossa säädimme yksityiskohdat kuntoon. Tulipa vielä pari lisäideaakin mukaan. Toimitusajaksi kerrottiin neljä viikkoa. Artellilla oli vakimiehet eikä luotettavia kasaajia ja asentajia olisi tarvinnut itse yrittää löytää. Toki muillakin firmoilla oli kontakteja, mutta ne esiteltiin jotenkin epävarmemmin etenkin aikataulujen suhteen.

Sitten oli aika lähteä kodinkoneita etsimään. Melkoinen urakka sekin. Kävimme kuukauden aikana läpi kaikki ketjut (yksityisiä ei liiemmin enää ole) ja yritimme löytää suosikkimallimme kustakin koneesta. Valitettavasti niitä ei tuntunut koskaan löytyvän samasta firmasta. Pakettitarjouksia kysellessämme huomasimme, että hintalapuissa ilmoitetut summat tippuivat paikoin melkoisesti, kun oli koko keittiövarustusta hankkimassa. Niinpä ”tuo tuolta ja tämä täältä” -taktiikka kävisi hirmukalliiksi. Esim. Gigantissa yksittäisen koneen hinta on usein edullisin, mutta kokonaistarjous keskiluokkaa. Kuulimme jos jonkinlaista myyntipuhetta ja päivittelimme monen myyjän asiantuntemattomuutta. Onneksi jotkut sentään heittivät laitteistaan hirveän hyviä pointteja, joita tosin seuraavan liikkeen myyjä yritti kumota tai vähätellä.” (Mari Koo)